به گزارش خبرنگار مهر، مسعود شفیعی ظهر امروز چهارشنبه در آیین گشایش نوزدهمین کنگره همکاری های دولت، صنعت و دانشگاه برای توسعه ملی در تالار امام رضا (ع) اظهار کرد: به دنبال عملیاتی کردن ارتباط صنعت و دانشگاه هستیم و اگر همدلی و همکاری بین دولت، صنعت و دانشگاه رخ دهد، اتفاقات مبارکی می افتد.
وی افزود: از مسئولان می خواهیم که قراردادهایی که در کنگره بسته می شود شکل واقعی به خود گیرد و دانشگاه ها آموزش هایی را در اختیار صنعت بگذارند تا صنعت خود را متحول کند و نوسازی شود.
رئیس دانشگاه فنی حرفه ای کشور تصریح کرد: ۲۰ سال قبل فقط درباره ارتباط صنعت و دانشگاه حرف می زدیم اما امروز دولت هم در کنار آنها قرار گرفته و بدون اینها نمی توانیم فناوری شکل بگيرد
شفیعی با بیان اینکه اصل ۴۴ قانون اساسی صنعت را از دل دولت بیرون کشید، ادامه داد: اما اصل ۴۴ قانون اساسی عملی نشد و روی زمین ماند و بلد نیستیم با فناوری کار کنیم.
وی عنوان کرد: دولت، دانشگاه و صنعت باید به صورت واقعي در کنار هم قرار بگیرند و با آرامش و انگیزه کار کنند.
رئیس جمعیت ایرانی پیشبرد ارتباط صنعت و دانشگاه با بیان اینکه علم، سیاست و اقتصاد باید در کنار هم باشند، اضافه کرد: دولت باید سیاستگذاری و برنامه ریزی کند و صنعت هم باید نیازهای خود را به دانشگاه ارجاع دهد و صنعت بدون اقتصاد و درآمد فایده ای ندارد.
شفیعی گفت: در ایران در زمینه تولید علم مشکلی نداریم اما در فناوری عملکرد چندان خوبی نداشتيم و وقتی فناوری نداریم چیزی تبدیل به علم نمی شود.
وی با اشاره به اجرایی شدن برجام و برداشته شدن تحریم ها گسیل شرکت های خارجی به کشور بیان کرد: صنعت و دانشگاه باید آماده باشند و از فرصت استفاده کنند و باید یک اثر آنها تکنولوژی باشد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور گفت: باید با هم تولید کنیم و به مرور زمان صاحب فناوری و تکنولوژی شویم تا در آینده آن را صادر کنیم ضمن اینکه شرکت های خارجی بدانند ما باید شریک خارجی ها باشیم و آنها تکنولوژی خود را در اختیار ما قرار دهند تا ما هم صادرکننده تکنولوژی باشیم.
شفیعی یادآور شد: نباید نفت را ارزان بفروشیم بلکه باید آن را به فرآورده های بالاتر و ارزش افزوده تبديل کنیم.
نظر شما